El Govern impulsa la millora del camí d’Àger a Corçà, que dona accés a la Pertusa i al congost de Mont-rebei

L’obra consistirà en el condicionament del camí, de 7 quilòmetres de longitud, que enllaça el nucli de Corçà, a Àger, amb la C-12

Pla mitjà on es pot veure un tècnic fent fotos a l’esllavissada de roques a la carretera d’accés al congost de Mont-rebei, el 17 de juny de 2019.

El Govern ha impulsat la millora del camí que dona accés als nuclis d’Agulló i Corçà i que enllaça amb la C-12, un dels més transitats del municipi d’Àger i un dels accessos a la mare de Déu de la Pertusa i al congost de Mont-rebei. Aquesta actuació, que permetrà millorar la mobilitat en aquest entorn, consistirà en el condicionament del camí, que té una longitud de 7 quilòmetres. Els treballs compten amb un pressupost de 275.000 euros, estan cofinançats pels Departaments de Territori i d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i s’executaran durant aquesta primavera.

Territori ha impulsat la redacció del projecte i l’execució de l’obra, que respon a una petició del municipi per a facilitar la mobilitat, el desenvolupament econòmic i la seguretat en la circulació. El camí on s’actuarà és una important via de connexió per a les persones residents en aquesta zona de muntanya de la Noguera, per als seus desplaçaments quotidians i també per accedir a les finques agrícoles. Així mateix, dona accés a l’ermita de la Pertusa, el congost de Mont-rebei i el pantà de Corçà, punts d’atracció turística.

Els treballs que s’impulsen consistiran en la regularització i reparació de l’esplanada, la millora del paviment del camí, l’adequació dels elements de drenatge, la neteja i perfilat de cunetes, i la millora de la senyalització vertical i horitzontal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.