El govern de Balaguer fa balanç del seu primer mig any de mandat

Ho ha fet en el tradicional dinar amb la premsa on ha destacat la feina feta durant els primers mesos de legislatura

L’equip de govern de la Paeria de Balaguer ha fet balanç del quasi mig any de legislatura en el tradicional dinar de Nadal amb la premsa.

L’executiu balaguerí ha valorat positivament la coalició entre socialistes i treballem per Balaguer que governa la capital de la Noguera des del passat mes de juliol. La Paera en cap de Balaguer, Lorena González, ha destacat la tasca de govern feta fins al moment en especial per part dels tècnics de les diferents àrees de la Paeria. Segons González han estat cabdals per desencallar qüestions que feia molt temps que estaven parades.

González i el seu equip de govern han repassat les actuacions efectuades al llarg d’aquests primers mesos de govern en les diferents àrees del consistori. Per l’equip de govern un dels fets més destacats ha estat recuperar vincle amb el ciutadà. En aquest sentit, i més enllà de les cites amb la Paera establertes des d’inici de legislatura, el desig de l’equip de govern és que cobri més importància la figura del Paer de barri.

L’executiu de la capital de la Noguera també ha destacat les prioritats dels pròxims mesos per l’equip de govern. Millorar la connexió amb Lleida amb un model d’autovia de quatre carrils i l’ampliació del polígon de camp llong en són algunes de les més destacades.

Finalment des de l’equip de govern s’ha manifestat la voluntat de portar a aprovació el pressupost pel 2024 durant el mes de gener. Segons els mateixos edils, els comptes ja estan encarrilats i serà durant les primeres setmanes de l’any quan es podran explicar i portar aprovació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.