El dimarts 27 de juliol entraran en funcionament els aparcaments amb control d’accés al Riu Rialb

La Baronia de Rialb ha pres aquesta mesura per evitar aglomeracions de vehicles a la zona de l’espai natural

Imatge: baroniarialb.cat

 

El dimarts 27 de juliol entrarà en funcionament els aparcaments amb control d’accés al Riu Rialb. La Baronia començarà a aplicar aquesta mesura per tal d’evitar aglomeracions al congost del Forat del Bulli, així com protegir l’espai natural de la zona i els turistes que vinguin a visitar-la.

En un principi hi haurà personal de l’Ajuntament de la Baronia en un punt de control d’accés, per informar de l’obligatorietat del pagament per estacionar i cobrar les tarifes, que oscil·len entre els 20 i els 40 euros. Els residents, clients de cases rurals i les empreses de serveis turístics tindran descomptes en les tarifes, i hi haurà la possibilitat d’aconseguir abonaments per tota la temporada.

D’altra banda, també es prohibirà pernoctar a la zona del Riu Rialb, així com estacionar el vehicle en qualsevol punt del camí que no siguin les zones específicament habilitades, a fi de permetre el pas de vehicles de serveis o agraris.

Aquestes mesures havien d’entrar en vigor aquesta mateixa setmana, però s’ha declarat el nivell 3 del Pla Alfa de risc d’incendi i es tancaran els accessos al massís de la Baronia de Rialb fins el diumenge 25.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.