El Departament de Salut confirma 8 casos positius nous per coronavirus a Lleida

D’altra banda, hi ha 128 persones en aïllament domiciliari, de les quals 57 dels quals són professionals assistencials.

Pla mitjà de la gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Divina Farreny; Divina Farreny, el cap del servei de vigilància epidemiològica a Lleida, Pere Godoy; el gerent de l’ICS a Lleida, Ramon Sentís i Ramon Farré, el 13 de març del 2020. (Horitzontal)

El Departament de Salut confirma 8 casos positius nous a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran per coronavirus SARS-CoV-2. D’altra banda, hi ha 128 persones en aïllament domiciliari, de les quals 57 dels quals són professionals assistencials.    

Es recorda que, des del Departament de Salut, s’estan aplicant les mesures de contenció preventives seguint els protocols i que s’està reforçant el servei de recollida de mostres per donar resposta a les possibles necessitats. Pel que fa als hospitals i centres sociosanitaris el Departament de Salut recomana limitar al màxim el nombre d’acompanyants a les persones que van a fer-se proves o visites, així com els pacients que estan ingressats. Es continua amb l’aplicació estricta del protocol de mesures de contenció per tal d’evitar una transmissió comunitària generalitzada.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.