El CTT Balaguer Villart Logístic demana ajuda per seguir a Superdivisió Femenina

Jugadores del CTT Balaguer Villart Logístic

Jugadores del CTT Balaguer Villart Logístic

El Balaguer Villart Logístic engega un projecte de micromecentatge per tal de recaptar fons per poder continuar competint a la màxima categoria espanyola, Superdivisió Femenina.

L’actual situació de crisi econòmica ha fet que molts equips de les màximes categories estiguin renunciant a participar-hi. El CTT Balaguer no n’és una excepció i és per això que ha posat en marxa un projecte perquè, amb l’ajuda de petites aportacions, es puguin aconseguir fons per subvencionar, en part, els costos que suposa la participació a la categoria de Superdivisió Femenina. Una categoria que implica trasllat de les jugadores per arreu del territori espanyol.

És per aquest motiu que des del club animen als seguidors i simpatitzants d’aquest esport, i també als balaguerins, a fer possible que una ciutat com Balaguer pugui mantenir l’únic equip de la ciutat que juga a la màxima categoria estatal.

Un 5% de l’aportació es destinarà a una ONG que es pot elegir al moment de fer el donatiu. El temps màxim per fer l’aportació és fins al proper dia 1 de març.

El donatiu es pot fer al següent enllaç:

https://www.patrocinalos.com/proyecto/cttbalaguer/seguir-en-la-superdivision#actividades_en_proyecto

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.