El Cosmolúdic tanca les portes de la 3a edició amb vora 8000 assistents

El parc de Nadal de Balaguer es consolida com una de les principals activitats infantils durant el període de vacances

Després de nou dies d’activitats, jocs, esports i tallers, el Cosmolúdic tanca les seves portes amb un total de 7.726 persones assistents. El parc de Nadal infantil, ubicat al pavelló d’Inpacsa, ha estat organitzat des de l’Àrea de Joventut i l’Àrea d’Ensenyament de la Paeria de Balaguer, i anava dirigit a infants i joves de 2 a 14 anys.

Des de la Paeria es valora molt positivament la gran acceptació que han tingut especialment els tallers i les activitats programades. El Cosmolúdic ha seguit apostant per la vessant artística, amb el tallers dels il·lustradors Ramon Mayals i Mònica Boladeres, que han fet extensiu al parc de Nadal els projectes a més llarg termini que es duen a terme a la ciutat, com és el cas de la Jornada d’Il·lustració i disseny gràfic de l’Encontats.

També s’han programat activitats de lectura, d’arts visuals, d’experimentació, de construcció, jocs d’enginy, un circuit de psicomotricitat, i un seguit de propostes lúdiques sempre amb la vessant educativa com a rerefons.

Un cop valorada l’edició d’enguany, des de les diferents àrees ja es començar a treballar per oferir noves activitats i propostes per l’any vinent.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.