El conseller d’Educació Josep Bargalló visita l’Escola Mont-roig

Durant la visita, el conseller ha acordat un conveni de col·laboració entre la Paeria i el Departament d’Ensenyament per tal de realitzar les obres que eliminarien els actuals barracons de primària

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest divendres les instal·lacions de l’Escola Mont-roig, per conèixer l’estat de l’equipament.

En aquesta visita el conseller ha acordat un conveni de col·laboració entre la Paeria i el Departament d’Ensenyament per tal de realitzar les obres que suposaran acabar amb els barracons de primària i dotaran al centre d’equipaments que estaran oberts a la ciutat.

Durant la seva visita a la ciutat, Bargalló ha passat també per la Paeria de Balaguer on el Paer en cap Jordi Ignasi Vidal acompanyat de la Paera d’Educació, Laura Corsà, han exposat al conseller els projectes educatius que es  plantegen des del consistori per ampliar la formació professionalitzadora amb què compta el municipi.

Segons el conseller, les obres de l’Escola Mont-roig entraran a licitació a principis de l’any vinent ja que es preveu que al llarg d’aquest darrer trimestre el conveni estigui fet.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.