El conseller Chakir El Homrani visita Balaguer

El conseller de treball, afers socials i famílies ha visitat el Consell Comarcal de la Noguera, el Centre d’Empreses Innovadores i dues empreses de la ciutat

El Conseller de treball, afers socials i famílies, Chakir El Homrani ha visitat aquest dimecres al matí la ciutat de Balaguer. El conseller ha visitat el CEI després de visitar el Consell Comarcal on ha signat el llibre d’honor de la Institució.

Un cop al centre d’Empreses  Innovadores El Homrani acompanyat de la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), d’Ariadna Rectoret, i del director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Vidal Vidal ha mantingut una taula de treball amb el Paer en Cap de la ciutat i els representants de les àrees de treball i ocupació de la ciutat. Chakir El Homrani ha lloat la feina feta a la capital de la Noguera en matèria d’ocupació.

En aquest sentit el Paer en cap de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal ha explicat que només en el darrer any s’han inserit laboralment més de 100 persones repartides entre els diferents serveis de la ciutat. Vidal i El Homrani han coincidit en acordar que el pròxim repte, i en el qual el conseller assegura que el departament ja hi treballa, es donar més continuïtat als programes més enllà de l’any a any.

Per altra banda durant la reunió també s’ha parlat de la inversió per part del departament en la formació.

La visita del conseller a la Noguera ha acabat amb la visita de dues empreses del territori, Gespassa i Compsa Online han pogut intercanviar impressions en primera persona amb el conseller.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.