El Consell Comarcal s’uneix al 25N amb diversos actes

Els treballadors han fet un minut de silenci i també s’ha presentat un vídeo per conscienciar sobre les actituds masclistes

Amb aquest audiovisual penjat a les xarxes del   Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Noguera ( SIAD) el consell Comarcal de la Noguera vol conscienciar als noguerencs i noguerenques de les actituds masclistes adoptades pels homes, identificar-les i aturar-les.

La peça  s’ha publicat aquest dimecres coincidint amb la commemoració del dia Internacional contra la violència envers les dones en un any que degut a la situació de confinaments alterns  que viu la societat s’ ha vist com augmentava aquesta xacra.

En aquest sentit al Servei d’Informació i Atenció a les Dones i a dos mesos de tancar el 2020 ja s’han superat les atencions realitzades en comparació a tot l’any anterior.  (771 Fins al 31 d’octubre del 2020 per 555 durant tot el 2019)

Per altra banda Des del Consell  i unint-se a la convocatòria de l’Institut Català de les dones també s’ha fet un minut de silenci i s’ha llegit un manifest en una jornada que des del l’àrea de serveis socials esperen que pugui canviar la seva connotació en un futur immediat.

Els actes per commemora aquest 25N es completaran amb una la formació sobre “violències sexuals” adreçada als treballadors del Consell.

Des de la institució també s’ha col·laborat amb la Paeria de Balaguer en l’organització de  l’exposició “Desmuntem mites” que actualment acull la casa de la paeria.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.