El Consell Comarcal de la Noguera presenta el programa de dinamitzadors cívics per a l’emancipació juvenil

Aquest divendres el Consell Comarcal de la Noguera ha acollit la presentació d’un nou servei de l’àrea de Serveis Socials: El programa de dinamitzadors cívics per a l’Emancipació Juvenil.

Aquest servei, inclòs en la fitxa 44 del contracte programa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, té la funció de facilitar la integració a la comarca dels Joves Migrants Sols que resideixen al centre de primera acollida de Vilanova de Meià.

Algunes de les funcions específiques d’aquest servei són ser el nexe de comunicació entre el centre que acull els joves i el seu entorn així com dissenyar de manera coordinada amb el centre un pla d’actuació en el qual hi participin els joves, els professionals del centre i les administracions i entitats de la Noguera, perquè de manera coordinada s’arribi a la integració dels joves a la comarca.

En la presentació del servei, s’ha explicat de manera detallada la base de les activitats previstes per aquest any, a partir de les qual treballen, però que es podran modificar d’acord amb les necessitats i demandes que vagin sorgint per part dels joves i de l’entorn.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.