El Consell Comarcal de la Noguera incorpora un camió més al servei de recollida de residus

També s’ha presentat una prova pilot de recollida que es realitzarà al municipi de Les Avellanes

El Consell Comarcal de la Noguera ha ampliat la seva flota de camions després de l’adquisició d’un camió grua. Amb aquest nou vehicle el servei permetrà augmentar el la freqüència de buidatge dels contenidors de càrrega bilateral especialment de paper i cartró es buidaran dos cops.

Es tracta d’un camió  grua i compactadora d’última generació per buidar contenidors de càrrega bilateral, que també pot buidar amb un elevador lateral els contenidors de càrrega posterior.

D’aquesta manera el Consell Comarcal comptarà ara amb 6 camions per buidar contenidors de càrrega bilateral. 2 de buidatge de càrrega superior i dos més de càrrega bicompartida

Tot plegat per que la recollida selectiva de la comarca continuí en augment tal i com han demostrat les xifres del 2020. En aquest sentit i durant la presentació del camió el president del Consell Comarcal també es va referir a la prova pilot que realitzarà al municipi de les Avellanes a,b recollida de residus amb contenidors tancats i identificadors familiars.

La prova tindrà una durada aproximada d’un any i en base els resultats obtinguts el Consell Estudiarà implantar-ho a altres municipis de la comarca.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.