El Consell Comarcal de la Noguera contracta 7 joves en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal de la Noguera ha contractat 7 joves en pràctiques per treballar als Serveis Tècnics, als Serveis Socials, al Servei de Promoció Econòmica i a l’Arxiu Comarcal, durant 6 mesos a jornada completa. Aquesta contractació forma part del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya, i està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i cofinançada amb un 91,89 % per la Iniciativa d’ Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, regulada per l’Ordre TSF/115/2018 i segons Resolució TSF/1844/2019.

Les persones participants en aquest programa reuneixen els següents requisits: són menors de 30 anys, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DONO) i estan en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o un altre títol oficialment reconegut com a equivalent, oun certificat de professionalitat.

Aquests 6 mesos de pràctiques en empreses tenen com a objectiu aportar noves aptituds i competències, millorar l’ocupabilitat i afavorir la incorporació al mercat laboral d’una forma estable i duradora en el temps.


Informa: Redacció / Foto: Consell Comarcal de la Noguera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.