El CF Balaguer vol recuperar els equips femenins a l’entitat

Recentment han celebrat portes obertes per captar l’atenció de persones interessades de la zona, ja sigui en etapa formativa o sènior, per intentar crear algun equip per la temporada vinent

En un bon moment al CF Balaguer, tant a nivell administratiu com esportiu, el club vol continuar creixent i ara s’han posat com objectiu intentar recuperar els equips femenins a l’entitat. Des de la temporada 2015-2016 que no es compta amb un femení sènior, i encara fa més temps que no en té cap entre els seus equips de la base.

Per crear-ne de nous després de tants anys, recentment han realitzat portes obertes amb entrenaments per captar l’interès de noies de la zona, tant en edat formativa com sènior. Amb més d’una trentena de participants, el club ara valorarà què pot aconseguir de cara a la temporada 2024/2025.

Al club consideraven que Balaguer mereixia un equip femení i que ara era el moment d’apostar per tornar a provar-ho, aprofitant la inèrcia de creixement del futbol femení arreu del país i en concret a la ciutat.

Aquesta iniciativa arriba amb molta eufòria al club pels èxits recents, com l’ascens de categoria del Primer equip, i amb varis equips de la base arribant i consolidant-se en categories preferents del futbol català.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.