El CF Balaguer suma el primer punt de la temporada amb polèmica

Els de David Biosca empaten a 2 amb la UE Rubí al debut dels vermells aquesta temporada al municipal de Balaguer

El Camp Municipal de Balaguer tornava a acollir, tres anys després, un partit de primera catalana. I és que el CF Balaguer debutava a casa aquesta temporada davant la UE Rubí, després de la derrota a la primera jornada de lliga.

La posada en escena dels locals els va servir per poder controlar el joc i les internades rivals durant la primera mitja hora de partit, però sense arribar a generar ocasions clares de gol a la porteria rival. Passat el minut 30 de joc, els barcelonins van aconseguir obrir la llauna a la primera arribada clara a l’àrea balaguerina. El gol de Daniel Muela va ser un cop pels blaugrana que veien com el rival els començava a controlar el ritme del partit fins al descans.

A la segona part David Biosca va decidir donar entrada a Edu Raya primer i a Iker Cortés més tard, i aquests els va donar més profunditat en atac i més pólvora per mirar de capgirar el marcador. De fet és el mateix Raya qui marca gol al 68, però anul·lat per l’àrbitre assistent per fora de joc. Qui si va perforar finalment la porteria visitant va ser Iker al minut 74, que després d’enviar una pilota al travesser va aconseguir marcar aprofitant el rebot.

L’alegria local per l’empat no va durar ni un minut ja que el Rubí va aconseguir marcar l’1-2 tot just després de treure del centre. Els vermells però estaven decidits a treure rèdit d’aquest partit i bolcats en atac, Raya va aprofitar una jugada enrevessada per marcat l’empat a 2 al minut 88. Amb la inèrcia i el control del partit, la polèmica es va desfermar al municipal amb un gol de Ramon Bayona de nou anul·lat per un fora de joc força dubtós.

El Balaguer suma així el primer punt de la temporada però David Biosca es va mostrar insatisfet per com es va succeir el partit amb les polèmiques i per la sensació d’haver perdut dos punts que es mereixien.

La propera oportunitat de sumar la primera victòria pels de la Noguera serà aquest mateix diumenge a les 12 del matí davant l’Escola Esportiva Guineueta al municipal de Balaguer.

Informa: Gerard Díaz Tribó i Miquel Miras