El CF Balaguer brilla i goleja a l’Amposta

El Balaguer brilla i goleja  l’Amposta en un partit molt complet dels de La Noguera. L’Amposta va obrir el marcador en la primera oportunitat que va tenir, amb un xut de Rafael que va superar a Alfred. Els vermells no es van arronsar i Adrià va estar apunt d’empatar primer en aquest xut que va desviar el porter ampostí i a continuació en aquesta rematada anul·lada per fora de joc. El gol de l’empat arribaria al minut 31 després d’aquesta magnífica passada de Genís entre els centrals que Pau remata al fons de la xarxa. La passada de Yerai a Adrià també hauria pogut acabar amb gol, però de res li va servir al davanter vermell superar el porter quan el linier va assenyalar fora de joc i va anular el gol que l’equip ja estava celebrant. L’equip estava bolcat a l’atac i Adrià va poder tornar a avançar els seus primer amb aquesta rematada que se’n va alta i a continuació amb una vaselina que el porter aconsegueix desviar amb la punta dels dits. El descans arribava amb sabor agredolç pel Balaguer no aconseguia finalitzar i avançar-se al marcador. A la represa l’Amposta va sortir una mica més actiu però el Balaguer no es va refredar i Genís va aprofitar un rebuig del porter per avançar els vermells. 5 minuts després un teua –meua entre Genís i Pau acaba amb la pilota als Peus de Marc Sànchez que converteix el 3-1. El joc fluïa entre els jugadors vermells que constantment trepitjaven l’àrea rival. Al minut 71 Adrià li pispa la pilota al defensa ampostí i li facilita el gol a Miquel, que acabava d’entrar el terreny de joc. El 10 vermell es quedaria sense marcar però sent un dels jugadors clau del partit. L’Amposta va poder maquillar una mica el resultat amb aquets segon gol tot i les escasses arribades a la porteria d’Alfred. Al acabar el partit el tècnic de l’Amposta es desfeia en elogis al Balaguer que va ser molt superior al seu equip.

Cortés sortia molt satisfet del joc de tot l’equip i reivindicava el talent dels homes de dalt.

Amb aquest resultat el Balaguer s’enfila fins a la 4a posició a només 3 punts de l’Igualada, que lidera la classificació.