El Centre Històric viurà el 22 de juny una nova nit d’esport, comerços i activitats

Un altra vegada se celebrarà conjuntament la Cursa del Foc i la Nit del comerç al casc antic

El pròxim 22 de juny el Centre Històric de Balaguer acollirà la Cursa del Foc i la Nit dels comerços de la zona. Un altre any aquestes dues activitats aniran agafades de la mà, per aquest motiu s’organitzen diverses activitats paral·leles, per a gaudir d’una nit lúdica i d’esport donant la benvinguda a l’estiu.

A partir de les vuit del vespre començaran les activitats pels carrers i places, amb les actuacions al llarg de la nit de IDansa, Centre de Dansa i Benestar, La Xemeneia – Espai de Dansa i Creació, Sevillanes Ateneu de Tàrrega, i l’espectacle d’animació itinerant amb Artistalia. Tot això amb més d’una trentena d’establiments oberts.

El plat fort de la jornada que durà centenars de persones al Centre Històric serà la Cursa del Foc, que començarà a les 10 i que manté el mateix recorregut de 5 km i el mateix volum de participants que en les darreres edicions.

Les inscripcions es poden fer a través del portal web ‘balaguer.cat’ i tenen un preu de 3€ per participant. La inscripció inclou l’assegurança, l’avituallament, i la samarreta d’obsequi de Cursa del Foc per als 200 primers inscrits.


Informa: Gerard Díaz Tribó i Èric Gea Cots

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.