El Centre d’Observació de l’Univers viu la seva particular Festa Major

L’equipament d’Àger celebra fins al pròxim 1 de novembre la 8a edició del Festival d’Astronomia

El Centre d’Observació de l’Univers viu des del divendres i fins al pròxim dia 1 de novembre la seva particular Festa Major. L’equipament és l’epicentre de la 8a edició del Festival d’Astronomia. Espectacles com el clowntífics formen un programa d’activitats que durant els cinc dies de festival pretenen acostar la ciència i l’astronomia a grans i especialment, a petits.

Tallers de tota classe, com el de creació de coets, que volen fer descobrir a l’espectador el parc astronòmic en tota la seva màxima esplendor i lluny de les activitats habituals programades durant la temporada ordinària de l’equipament.

Un programa d’activitats que compta amb molts cartells d’entrades exhaurides i que per primer en l’era post pandèmia es pot celebrar en absoluta normalitat. No obstant des del Parc i amb la intenció d’evitar aglomeracions han programat espectacles, tallers i visites guiades de petit format evitant així acumulació de persones.

Per primer cop en les 8 edicions del festival d’astronomia les activitats es descentralitzaran del parc i en algun cas també es traslladaran al municipi d’Àger. Es preveu que al llarg dels dies de festival passin pel COU al voltant de 1200 persones

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.