El Centre d’Observació de l’Univers d’Àger camí d’assolir un nou rècord de visitants

Fins a finals del mes de juny han passat pel centre més de 14.000 visitants d’arreu del territori

El Centre d’Observació de l’Univers (COU) va camí d’assolir un nou rècord de visitants. Fins a finals del mes de juny han passat pel centre més de 14.000 visitants, tenint en compte que la temporada de més afluència de públic comença ara durant els mesos de juliol i agost, aquesta xifra es converteix en un nou record de visitants fins al moment de tota la història del centre.

Durant l’any passat més de 30.000 visitants van passar per les instal·lacions ubicades a Àger, que al llarg de la seva història han vist com la procedència dels visitants s’ha anat diversificant.

Tot i que bona part de públic prové de les comarques lleidatanes així com de l’àrea metropolitana de Barcelona, cada cop més els gironins i gironines s’acosten fins a la comarca de la Noguera per poder gaudir d’una observació del cosmos des d’un dels cels més clars del territori.

Des de la direcció del centre esperen mantenir aquest ritme de visitants fins al final de la temporada d’estiu gràcies a activitats com les visites diürnes o els concerts de música sota les estrelles que ajuden a que el nombre de visitants vagi en augment.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.