El CEN Balaguer aconsegueix 16 medalles al ‘Meeting de Bourbonais’ de Montluçon

A banda dels podis els esportistes balaguerins també van disputar diverses finals al meeting disputat aquest cap de setmana a Montluçon de França

L’equip balaguerí va aconseguir uns magnífica resultats al meeting disputat aquest cap de setmana a Montluçon de França. A banda dels podis els esportistes balaguerins també van disputar diverses finals durant el cap de setmana.

Aurembiaix Pifarré va guanyar tres medalles en 200, 400 i 1500 lliures.  Aina Torrubioano va aconseguir medalles en 200 esquena i amés a més va aconseguir la mínimes per participar als campionats d’Espanya d’estiu en les proves de 800 lliure, 00 i 50 esquena. Per la seva banda l’Arnau Pifarré va guanyar cinc medalles en diverses  proves. L’equip de relleus 4×100 mixt també va aconseguir una medalla.

Des del club també han destacat les finals i/o millors marques aconseguides per la Gemma Bustamante 4a en els 200 esquena i 6a en els 100 esquena, l’Angel Lopez 6è en els 200 estils i 7è en els 50 esquena, en Jaume Pallé 6è en els 100 braça i 8è en els 200 braça, la Berta 6a en la Final B dels 50 esquena.


Informa: Redacció Foto: CEN Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.