El Castell del Remei presenta la seva nova fundació

S’ha creat amb l’objectiu de promoure i fomentar tot el patrimoni d’aquest espai històric

Amb la intenció i la responsabilitat de preservar, mantenir i fomentar un patrimoni històric de més de 3500 anys. Així neix aquest 2022 la Fundació Castell del Remei, una nova branca de l’empresa lleidatana creada per la necessitat de promoure i seguir treballant amb el patrimoni d’aquest espai històric. Tot ideat i començat a elaborar, segons expliquen, des de fa molts anys.

La Fundació Castell de Remei es va constituir a principis d’any i aquest dimecres s’ha presentat en societat amb els seus impulsors, dels quals Mireia Gonzàlez n’assumeix la presidència, i també els membres del Consell Assessor que la conformen. L’equip estarà format per personalitats en diferents matèries, com divulgadores científiques, esportistes, historiadors, filòsofs o escriptors.

Les àrees temàtiques de la fundació giraran al voltant de la biodiversitat, amb una aposta per a la conservació sostenible del medi; la ciència, amb l’interès per tot el procés d’elaboració del vi; la cultura, amb una programació estable d’exposicions d’art, concerts, festes populars i l’Aplec del Castell de Remei; però també el foment de l’enologia, l’esport, la història, el patrimoni i el turisme.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.