El casal Lapallavacara acull un curs de primers auxilis adreçat a docents de la comarca

El curs ofereix els coneixements necessaris perquè els assistents puguin donar una primera resposta a situacions d’emergència que es poden presentar a les aules

El Casal Lapallavacara de Balaguer ha acollit aquest dilluns i dimarts un curs de primers auxilis adreçat a personal docent de la comarca de la Noguera que organitza la Paeria de Balaguer.

L’objectiu d’aquest curs és dotar als docents dels diferents centres de la comarca dels coneixements teòrics i pràctics suficients per què puguin donar una primera resposta a situacions d’emergència que es poden presentar a les aules o als espais públics que freqüenten.

Els assistents a la formació, que en aquesta ocasió han estat una vintena d’interessats, han pogut aprendre en dues sessions de dues hores cadascuna la part teòrica i la part pràctica per poder fer maniobres de reanimació cardiopulmonar i per saber utilitzar els desfibril·ladors que hi ha instal·lats en diferents punts del municipi.

Des de la Paeria de Balaguer valoren molt positivament la realització d’aquest curs i no es descarta que hi pugui haver futures sessions.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.