El carnet Interpiscines torna cinc anys després en format digital

Permetrà l’accés lliure a 14 piscines municipals de la comarca

Imatge d’arxiu

El carnet Interpiscines, un projecte impulsat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera que permet l’accés lliure a diferents piscines municipals de la comarca, es torna a posar en marxa amb novetats destacades després de cinc anys d’aturada. El projecte manté l’objectiu de fomentar la mobilitat del jovent de la comarca durant els mesos d’estiu entre les piscines municipals i, a la vegada, promoure hàbits saludables, fomentar el sentiment de pertinença al territori, l’arrelament i el vincle entre ells/es.

Una de les principals novetats del nou Interpiscines és que l’usuari/ària no disposarà d’un carnet físic per acreditar que disposa d’aquest servei sinó que la identificació serà digital, a través del seu telèfon mòbil. Una altra de les novetats és que les persones interessades a disposar del carnet Interpiscines s’hauran d’adreçar a l’Oficina Jove de la Noguera (plaça Mercadal, 45, Balaguer). L’expedició del carnet s’efectuarà els dies compresos entre el 10 i el 28 de juny, en horari de matí (de 09.00h a 14.00h), a excepció dels dilluns (de 09.00h a 19.00h). El 10 i el 17 de juny també es podrà expedir el carnet a Artesa de Segre i Ponts, en horari de tarda (de 16.00h a 19.00h).

Els dos requisits principals per disposar del carnet són tenir una edat compresa entre 12 i 30 anys i estar empadronat als municipis participants. Per tal d’obtenir el carnet Interpiscines, la persona interessada haurà de presentar el seu DNI i l’abonament d’estiu de la piscina municipal del municipi on viu o resideix (el carnet o el document físic) o un justificant de pagament d’aquest abonament.

El carnet Interpiscines permetrà aquest any l’accés gratuït durant els mesos d’estiu a 14 piscines municipals que corresponen als següents pobles que aquest any s’han adherit al projecte: Albesa, Alentorn, Artesa de Segre, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Camarasa, Cubells, Montgai, Penelles, Ponts, Preixens, la Sentiu de Sió, Térmens i Torrelameu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.