El cantautor Joan Blau i el guitarrista Luis Robisco publiquen el nou single ‘Mar elèctric’

Portada del single ‘Mar elèctric’ de Joan Blau i Luis Robisco

El cantautor Joan Blau i el guitarrista Luis Robisco, han publicat aquest dimecres el nou single, “Mar elèctric”. La cançó tocada a guitarra i veu ens endinsa a navegar per un mar de calma i serenor, en un món on a vegades tot va massa accelerat. “Mar elèctric” és una cançó d’amor, una carta oberta en un moment d’emocions incompreses, de sensacions fortes i paraules que s’esvaeixen en l’oblit.

Amb aquest segon llançament, Joan Blau continua amb la fita de realitzar un cop al mes una nova composició en la qual hi col-laboren artistes que ha anat coneixent durant la seva trajectòria com a cantautor. L’amistat entre Luis Robisco i Joan Blau es veu reflectida en aquesta composició.

Tots dos s’expressen de manera fàcil i neta cap a un mateix sentiment, com el riu flueix cap al mar, dos afluents desembocant en un mar elèctric. L’enregistrament de “Mar elèctric” s’ha realitzat Light Studio i ha estat masteritzat per Paquito Escudero. Natalia Driabina és l’artista que ha realitzat la portada del single.Una Ratlla entre les mans com un amor que pot esmunyir-se ràpidament. D’aquesta manera Joan Blau inicia col·laboracions amb artistes plàstics i continua amb les sinergies que tant acostumats en té.

‘Mar elèctric’

‘Mar elèctric’ és una cançó que durant molts anys Blau ha tingut guardada al fons d’un calaix, la carta d’amor recuperada ara és la cançó. ‘Mar elèctric’ és una cançó que et fa viatjar en un mar de calma i serenor, seguint la corrent del riu fins a desembocar en el mar, on el ritme de les onades poc a poc t’allunyen i et fan sentir més petit. La cançó és una reivindicació al contacte, a les carícies i a l’escalf, tothom vol ser estimat i estimar. Naixem de l’escalf i l’amor, l’estima que de grans cerquem.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.