El Bisbat d’Urgell difondrà en directe a Internet els actes religiosos de la Setmana Santa, que es faran a porta tancada

L’arquebisbe Joan-Enric Vives presidirà les diverses misses oficiades a la catedral de Santa Maria de la Seu d’Urgell

Imatge del claustre de la catedral de la Seu d’Urgell on s’hi han fet diferents obres de restauració. Imatge del 26 de juliol del 2017. (horitzontal)

El Bisbat d’Urgell difondrà en directe a través de la seva pàgina web i les xarxes socials diferents actes religiosos de la Setmana Santa, els quals se celebraran a porta tancada. Així, les misses de diumenge de Rams, dilluns i dijous sant i diumenge de pasqua es retransmetran des de la catedral de Santa Maria de la Seu d’Urgell, oficiades per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives. Pel que fa al divendres sant, s’oferirà l’acció litúrgica de la passió del senyor i la pregària al crist de la sang i, dissabte, també es podrà veure la vigília pasqual. Val a dir que la processó de divendres sant no es durà a terme i pel que fa a la festivitat de Rams es proposa confeccionar amb paper palmes i palmons i mostrar-les a la finestra o balcó.
A banda dels actes previstos a la catedral de la Seu d’Urgell, en altres punts de la diòcesi, com ara Balaguer o Guissona, també difondran les celebracions religioses de la Setmana Santa per les xarxes socials. Una altra de les opcions contemplades és la d’utilitzar la megafonia instal·lada a diversos temples, per tal de fer arribar el so a través dels seus campanars.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.