El Bàsquet Girona guanya la Final de la Lliga Catalana LEB Or davant el Força Lleida al municipal de Balaguer

El Bàsquet Girona es va imposar al Força Lleida finalment per 79-87

Balaguer, Ciutat del Bàsquet Català 2020, va acollir aquest dissabte la Final de la 21a edició de la Lliga Nacional Catalana de la categoria de LEB Or. El conjunt gironí va dominar el marcador i va arribar a tenir un màxim avantatge de 17 punts, durant ben entrat l’últim quart, però els lleidatans van reaccionar en els últims cinc minuts, portant així el matx a la pròrroga amb empat a 70.

Amb presència del president de l’equip gironí Marc Gasol a les graderies del pavelló Primer d’Octubre de Balaguer, els dos equips catalans van haver de lluitar fins a la pròrroga per decidir el partit. El Girona va recuperar la iniciativa i va derrotar el Força Lleida per 79-87, aixecant així a la capital de la Noguera el primer títol oficial de la seva història.

Informa: Alba Cases Nadal