La Bèlgica de Robert Martínez s’acomiada de l’Eurocopa

El conjunt que entrena el tècnic balaguerí topa amb una sòlida Itàlia (1-2) als quarts de final

La selecció de Bèlgica que dirigeix el balaguerí Robert Martínez va caure eliminada ahir als quarts de final de la EURO 2020 davant d’Itàlia (1-2). Els diables vermells van topar contra una selecció italiana que va desplegar un gran joc en la primera part per obtenir un avantatge de dos gols tot i que el conjunt belga va aconseguir retallar distàncies gràcies a un penal abans del descans.

A la segona part, els de Martínez van disputar d’ocasions clares de gol, però van topar amb un inspirat Donnarumma i amb una magnífica defensa italiana, que finalment va saber adormir el duel en els darrers minuts per emportar-se el bitllet per a les semifinals.

Informa: Redacció