El balaguerí Íker Castillo i el seu company Gerard Navas, campions del 2n Gran Slam de Menors

Després d’un any en el qual el calendari esportiu no va tenir continuïtat a causa de la Covid-19, la temporada 2021 del Circuit de Menors de la Federació Catalana de Pàdel ha tornat a engegar amb normalitat.

El balaguerí Íker Castillo i el seu company Gerard Navas, que aquesta temporada s’estrenen en la categoria infantil (Sub14), s’han proclamat campions del 2n Gran Slam de Menors disputat de l’1 al 9 de maig a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona. Avançant des de la fase prèvia, van guanyar a tots els caps de sèrie fins a plantar-se a la final on van imposar-se a I. Mercader – A. García per 6/2 3/6 6/2 en un partit molt vibrant.

Aquesta victòria ha permès a la jove parella lleidatana obtenir una plaça directa per jugar el proper TyC Premium 2 del Circuito Nacional de la Federación Española de Pádel que tindrà lloc a Valladolid a finals de juny. Serà una bona oportunitat per medir-se a les millors parelles del país, guanyadores totes elles de tornejos classificatoris de cada comunitat autònoma. Per seguir preparant aquesta nova prova, l’Íker i el Gerard jugaran el proper campionat durant el primer cap de setmana de juny al Club Athletic Terrassa.

Informa: Redacció