El Balaguer Villart Logístic de tennis taula guanya els dos partits del cap de setmana contra el Linares i el Priego

villartEl passat cap de setmana el Balaguer Villart Logístic va passar com un huracà per Andalusia, d’on es va endur la victòria en els dos encontres disputats a Linares (Jaén) i a Priego (Córdoba), amb idèntic resultat de 0 a 4, i amb tots els partits quanyats per 0 a 3.

El dissabte el Balaguer Villart Logístic s’imposava al Peralto Salud Linares. En el primer partit Tingting Wang s’imposava a Jana Tomazini per un contundent 0 a 3, un resultat que Yan Lan Li repetiria sobre Almudena Roldan, Anna Biscarri sobre Lucía Aguayo, i, en el dobles, el mateix resultat de Li i Wang sobre Tomazini i Roldan.

El diumenge les catalanes s’imposaven novament al Priego T.M. amb el mateix resultat de 0 a 4, i sempre amb els mateixos resultats de 0 a 3 en tots els partits. Tingting Wang sobre Natalia Leña, Anna Biscarri sobre Laura García, Yan Lan Li sobre Xi Lin Guo, i en el dobles Li i Wang sobre Leña i Xi Lin Guo.

Una autèntica exhibició de força i de qualitat de joc del Balaguer Villart Logístic, com ho demostra aquest 0 a 24 en el total de jocs dels dos encontres, que el situa en la tercera posició a la classificació de la Superlliga.

El proper dia 18 de gener l’equip de La Noguera tancarà la primera volta de la lliga amb el desplaçament a la pista del Falcons Sabadell – Finques Collbató, amb l’aspiració d’acabar aquesta primera volta confirmant una històrica tercera posició a la màxima categoria estatal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.