El Balaguer perd a casa contra el C.F. Igualada

Partit ensopit el que van disputar Balaguer i Igualada el diuemnge al Municipal. El Balaguer jugava amb la necessitat de vèncer al conjunt de l’anoia si volia seguir al capdavant de la classificació.
Les coses però, es van torçar molt ràpid pel conjunt de La Noguera, Jonathan Fernandez de xut de falta va obrir el marcador després que la pilota toques la tanca i en desvies la seva trajectòria.
Amb el 0-1 es va arribar al la mitja part del partit que el club de La Noguera va aprofitar per iniciar els actes commemoratius dels 100 anys de l’arribada del futbol a la ciutat amb intercanvis de plaques entre les autoritats del club, el Consell Comarcal, L’Ajuntament de Balaguer i la Federació Catalana de Futbol.
A la segona part el Balaguer va estirar línies i va intentar crear més perill a l’àrea rival. Les oportunitats però eren escasses i el marcador no es movia.
Al minut 61 Eric Gonzàlez va veure una targeta groga després d’una picabaralla amb Alfred, 3 minuts després el mateix jugador va veure la segona targeta groga just en el moment que era substituït.
La superioritat numèrica dels vermells no es va veure traduïda en més ocasions, els homes de Jordi Cortés no van tenir opcions d’empatar el partit fins que en el temps afegit l’àrbitre va xiular penal després d’aquesta falta comesa a Isaac.
Adri es va encarregar d’executar la pena màxima però un encertat Yannik va aturar el xut del davanter vermell. Entre les celebracions dels jugadors de l’anoia l’àrbitre va decidir fer repetir el llançament del penal ja que suposadament el meta de l’ Igualada s’havia avançat en el moment del llançament. Adrià tenia opcions de refer-se del seu error, aquest cop però el xut se’n va anar als núvols.
Amb aquesta derrota el Balaguer es situa segon de la classificació empatat a punts amb el líder, el Santboià, i el tercer classificat el Vilanova. Ara la taula del grup 2 de la primera catalana s’iguala més que mai i fins 7 equips mantenen opcions reals per lluitar per l’ascens a tercera divisió.
En el proper partit els homes de Jordi Cortés viatjaran fins Catllar per trencar la mala ratxa que acumulen en els darrers tres partits on només han sumat 1 dels 9 punts possibles