El Balaguer guanya a l’Alpicat

Els de la Noguera es van imposar amb gols d’Ignasi i Marc Sànchez

El CF Balaguer va guanyar un interessant partit que el va enfrontar a l’Aplicat. Els de la Noguera es van imposar per 3-1 en un partit que van construir des de la defensa i amb letals contraatacs.

El visitant Gerard va igualar el partit al minut 45 amb un bonic gol que va servir per neutralitzar el que Marc Sánchez havia marcat al minut 23. Al segon temps, Ignasi al 64 i un altre cop Marc Sánchez, cinc minuts després, van situar el 3-1 definitiu al lluminós. Amb aquest tres punts el Balaguer escala fins a la zona noble d’una classificació que continua comandant amb mà de ferro el Borges amb 18 punts aconseguits en 6 partits disputats.

En el pròxim partit de lliga el Balaguer es desplaçarà fins al camp del Guissona.

Informa: Redacció Foto: Joan Bové