El Balaguer guanya a la Rapitenca per 3 a 0 i pràcticament s’assegura la permanència

L’enfrontament entre el Balaguer i la Rapitenca va acabar amb un resultat més contundent de l’esperat. Els homes de Joan Roca van aprofitat molt bé les bandes i van aconseguir treure les millors ocasions de gol de la primera part.

El primer gol va arribar de les botes de Marc Sànchez després de que el seu xut rebotés a l’esquena del central de la rapitenca.

Els vermells van continuar atacant i les ocasions s’anaven succeint al llarg de la primera part.

Al minut 39 va ser Adrià qui va aprofitar una nova jugada per banda per situar el 2-0 al lluminós.

Encara abans d’acabar la primera part els visitants van poder retallar distàncies a pilota aturada, però l’assistent va anul·lar el gol per fora de joc.

A la represa els rapitencs van sortir amb més ganes generant molt més perill a la porteria d’Alfred.

Tot i això al minut 58 va robar la pilota al porter visitant que el va obligar a fer penal. Però la una vegada més la pena màxima va ser aturada pel porter visitant.

Ja en el temps de descompte el Balaguer arrodoniria la victòria amb un altre gol que situaria el definitiu 3-0 al marcador.

Després del partit Joan Roca es mostrava satisfet per assolir els 41 punts i estar a un pas d’assegurar la permanència.

En la propera jornada el Balaguer visita un Mollerussa ferit de mort. Per la seva banda, els de la Noguera podrien certificar la permanència a la categoria de manera matemàtica.