El CF Balaguer comença a perfilar la plantilla de la temporada 2022-2023

El conjunt de la noguera ja ha confirmat algunes incorporacions per la temporada del retorn a Primera Catalana

 

Després de confirmar l’ascens a Primera Catalana el CF Balaguer va iniciar la feina a despatxos per poder completar una plantilla el màxim de competitiva pel seu any de retorn a Primera Catalana. El club ha confirmat en les darreres setmanes, a través de les seves xarxes socials, les tres primeres incorporacions. Es tracta d’Iker Cortés, extrem provinent de l’Alcarràs, Ramón Garcia, que completarà la seva segona etapa al club vermell després de desvincular-se de l’AtMonzón on el lateral feia 8 temporades que hi militava i n’era un dels capitans i Albert Juclà, centrecampista procedent del Borges.
Per altra banda, el club també ha confirmat les renovacions del que es considera part de la columna vertebral de la temporada de l’ascens. David Cabezas, Marc Grau, Marcos, Pere Galceran, Sergi Surroca, Jordi Porta, David Traguany, Aleix Llusà, Pau Solanes, Alfred Peguero i Mikel del Aguila.
Des del club asseguren que es continua treballant per perfilar una plantilla que l’any que ve no comptarà amb Marc AceitunoRiki Cervelló i Arnau Penella.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.