El C.F. Balaguer cedeix dos punts i el liderat

El C.F. Balaguer va perdre el liderat de la primera catalana després de cedir un empat  a casa en el partit que l’enfrontava al Sant Ildefons. Abans del xiulet inicial els 22 homes de camp i la tripleta arbitral van realitzar el passadís al juvenil B del club vermell proclamat campió de lliga en la jornada passada.

Amb la pilota ja en joc als vermells els hi va costar entrar en el partit i el Sant Ildefons va aconseguir el 0-1 en la primera acció perillosa de l’encontre. Pedro Bilbao remata l’esfèrica al fons de la porteria després d’un rebuig d’Alfred.

Amb el marcador en contra, els locals es van convertir ens els dominadors de la pilota però la falta de precisió en els metre finals i l’encert del porter visitant, Marc Guillén, no va permetre que els homes de Cortés igualessin el partit.

Precisament Guillén, amb una gran demostració de reflexes, va ser l’encarregat de desviar un remat de Pau Solanes després d’una servei de cantonada.

Alfred també va demostrar un gran estat de forma en la única aproximació visitant de la primera meitat.

Abans de la mitja part, i novament després d’un servei de cantonada, Adrià va tenir la ocasió més clara d’aquesta primera part, la pilota però es va estavellar a la fusta i el Sant Ildefons va aconseguir enfilar els túnel de vestuaris amb un valuós 0-1.

Com en el primer temps els primers en avisar en els segons 45 minuts van ser els visitants, aquest cop però, Alfred aconsegueix malbaratar una contra llençada pels del llobregat.

Les ocasions més clares dels homes de Cortés continuaven arribant en jugades de pilota aturada però els davanters vermells no van aconseguir perforar la porteria visitant fins al minut 68 amb una falta sacada per Adrià què aconsegueix enganyar al meta visitant.

Amb la igualtat al marcador i 20 minuts per endavant el Balaguer va creure en la remuntada però les forces dels vermells cada cop anaven a menys fet que va permetre arribar al xiulet final de l’àrbitre amb les taules al marcador. Al finalitzar el partit Jordi Cortés es lamentava de la seqüència d’un partit que assegurava que ja s’havia vist moltes vegades al municipal.

Per la seva banda l’entrenador visitant donava per bo el punt tot i que admetia que a partir del gol el conjunt local havia estat lleugerament superior.

Amb aquest empat el Balaguer cau fins a la tercera posició empat a punts amb el San Cristóbal, segon classificat, i a un punt del Santboià líder de la categoria.