El Balaguer cau a Viladecans i s’allunya de l’ascens

El Balaguer va caure derrotat el diumenge al camp del Viladecans i va deixar escapar bona part de les opcions que permetien al conjunt vermell mantenir les opcions d’ascens.

A la primera meitat els de Cortés van disposar de poques ocasions de Gol i la saga vermella, diumenge groc, es va emplear a fons per mantenir el lluminós a 0.  Amb el resultat inicial es va arribar al descans i va ser llavors quan el Balaguer va disposar de més opcions d’atac.

Adrià, al minut 55, va confirmar aquesta millora en el joc d’atac i va transformar el 0-1 amb un potent xut que va fregar el pal de la porteria abans d’entrar.  Semblava que el més difícil ja estat fet però les coses es van capgirar a les acaballes de partit. Al minut 87 els Barcelonins van igualar el marcador amb una jugada a pilota aturada on la defensa i el porter de la Noguera no s’entenen i faciliten la pilota a Caste que amb la porteria buida marca l’1-1. Abans de finalitzar el partit en una nova jugada desafortunada per la defensa balaguerina el viladecans va aconseguir materialitzar el 2-1 definitiu que acosta als barcelonins a la salvació i limita les opcions d’ascens als lleidatans.

Amb aquesta derrota combinada amb les victòries de Vilanova i Igualada el Balaguer es situa en 5 posició amb només dos partits per jugar i a 4 punts dels 2n classificat fet que dificulta, i molt les opcions d’ascens dels homes de Jordi Cortés.