El 9è Juliol de Música i Poesia canvia de format a causa de la Covid-19 i oferirà un únic concert a l’aire lliure

El monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses de Balaguer acollirà el proper dissabte 25 de juliol a les 9 del vespre, el primer i únic concert de la 9a edició del “Juliol de Música i Poesia”.
A causa de la pandèmia del coronavirus l’organització ha optat per reduir el format a un únic concert amb l’objectiu de no perdre l’esperit d’aquesta iniciativa que ja fa 9 anys que amenitza els diumenges d’estiu a la capital de la Noguera. És per això que s’ha optat per fer-lo a l’aire lliure.

Aquest espectacle, que porta per títol “El juliol mira enlaire!”, commemorarà el 250è aniversari del naixement de Beethoven i el 50è aniversari de la mort de Josep Carner. També serà un homenatge a les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19. La mezzosoprano Marta Infante, el baríton Javier Lázaro, la pianista Marta Messalles i Carme Sansa i Enric Arquimbau com a dients, seran els encarregats de fer gaudir al públic d’aquesta vetllada lírica i poètica que combinarà la música de Beethoven, Mozart o Rossini entre altres, amb la poesia de Caner, García Lorca o Milà i Fontanals.

L’actor Enric Arquimbau ha animat a la ciutadania de Balaguer i la Noguera a gaudir d’aquesta nit que qualifica de màgica.
Per la seva banda, el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha agraït als organitzadors l’esforç per mantenir viu el cicle en aquests temps complicats i oferir cultura de qualitat.
El concert a l’aire lliure comptarà amb un aforament limitat d’un màxim de 250 persones, serà obligatori l’ús de mascareta, es comptarà amb gel hidroalcohòlic i les cadires se situaran a 1,5 metres. L’organització demana comprar anticipadament les entrades i arribar a partir de les 20:15 per evitar aglomeracions.
El programa previst per aquesta 9a edició del cicle “Juliol de Música i Poesia” queda ajornat fins el 2021.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.