La Dolça Revolució convoca una segona trobada de “petons i abraçades”

La trobada ha estat convocada el 14 de juliol a Sant Pere de Ribes

Imatge de la trobada del 30 de maig

L’associació Dolça Revolució ha convocat una segona trobada de “petons i abraçades” a Sant Pere de Ribes (Garraf) aquest proper 14 de juliol, entre les 18h i les 20h. Segons el cartell de l’esdeveniment es farà un “reconeixement de plantes silvestres comestibles i medicinals que es troben gratis a la natura”.

El 30 de maig passat, aquesta associació ja va organitzar un esdeveniment similar a Balaguer amb l’horticultor Josep Pàmies al capdavant. L’objectiu era, segons els organitzadors, “contrarestar la farsa de les mesures repressores i inoperants sobre la mal anomenada pandèmia del coronavirus” i fomentar el consum de MMS o clorit de sodi, una substància prohibida per al consum humà. La trobada va reunir un centenar de persones que no portaven mascareta.

Llavors, el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, el Consell General de Col·legis Oficials de Metges i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges d’Alacant van denunciar l’acte per promocionar teràpies alternatives contra la Covid-19, però la Fiscalia va arxivar la causa perquè no hi va veure delictes acreditats.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.