El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, respon a la ciutadania en un directe a Instagram

Des de la Paeria valoren positivament l’experiència i estudien la possibilitat de repetir-la

La crisi del coronavirus i el confinament han portat a noves maneres de comunicar i d’utilitzar les xarxes socials. S’han popularitzat els directes a Instagram i aquest dimarts al vespre va ser el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, qui va intervenir en directe a través d’aquesta xarxa social per respondre les preguntes que li formulava l’audiència arran de la crisi del coronavirus.

Les preguntes es podien enviar prèviament a un correu electrònic o bé formular-les dins del mateix xat en directe. Es van tractar temes pròpiament de la pandèmia com la desinfecció de carrers o l’obertura del cementiri, però també els ciutadans van preguntar al paer en cap per les preinscripcions a les llars d’infants, les estades d’estiu o les polítiques de joventut i de promoció econòmica.

Durant el directe s’hi van connectar unes 162 persones amb un màxim puntual de 67. Una iniciativa que el paer en cap valorava satisfactòriament.

Des de l’esclat de la crisi de la Covid-19, la Paeria de Balaguer ha informat puntualment de les incidències i les mesures de prevenció adoptades a través dels seus canals oficials telemàtics com la pàgina web, Twitter, Facebook, Instagram o el canal de Telegram.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.