Desenes d’infants i famílies retrocedeixen milions d’anys amb Prehistoscopi, la primera fira didàctica de la prehistòria

Seró acull els tallers i demostracions de professionals de l’àmbit per aprendre a fer foc, analitzar les restes òssies o fer pintures rupestres, entre altres

Desenes de famílies i infants han retrocedit milions d’anys enrere amb Prehistoscopi, la primera fira didàctica de la prehistòria que es fa a Catalunya. L’equipament Seró Espai Transmissor és l’escenari d’aquesta jornada on professionals d’una quinzena de parcs arqueològics, entitats, museus, entre altres, ofereixen activitats lúdiques i tallers dirigits per a tots els públics per donar a conèixer com era la vida en el passat.

La Xarxa de Dinosaures dels Pirineus, el Musée de la Préhistoire de Talteüll, la Cova de la Font Major d’Esplugues o el Parc Neolític de la Draga són alguns dels reclams d’aprenentatge de l’esdeveniment.

La fira s’ha volgut celebrar amb motiu del 15è aniversari del Camp d’Aprenentatge de la Noguera. A la tarda compta amb una part tècnica dirigida a professionals de didàctica de la prehistòria.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.