La Guàrdia Urbana de Balaguer denuncia a 88 persones per no respectar el confinament des de l’inici de l’estat d’alarma

Durant la Setmana Santa van tenir lloc 16 denúncies

Agents de la Guàrdia Urbana de Balaguer en una imatge d’arxiu del 12 de juliol de 2019 (Foto: Guàrdia Urbana de Balaguer )

La Guàrdia Urbana de Balaguer van denunciar a 16 ciutadans que no van respectar el confinament per Setmana Santa segons informa el cos de policia municipal. En total es van aixecar 16 actes per infracció i incompliment del Real Decret 463/2020 (A77) d’estat d’alarma.

La policia també va realitzar 24 controls de vehicles de persones amb 205 identificacions i 133 vehicles aturats i identificats. També van realitzar tasques de protecció a centres sanitaris i sociosanitaris així com controls a 112 punts de distribució d’aliments.

Des de l’inici de l’estat d’alarma i del confinament, la Guàrdia Urbana ha realitzat 88 denúncies per no respectar-lo, 17 de trànsit i 2 per no respectar les normes de convivència.


Informa: Redacció

1 comentari

  • Montse

    Hola bon dia!! El senyor alcade de Balaguer,ens demana tenir cura amb covit.Portar les mascaretes,renta les mans,separacio de 1,5 o 2 mts ,tot això ho trobo correcte,ara lo que no trobo correcte es ,ahir aqui la plaça sardana la festa que van fe,r que no portaba mascareta el cambrer.S’ hi ha botigues que cancelen les festes programades, perque hi ha llocs que tenen favorotisme amb poder fer mini verbenes?? El Covib no afecte a ells,aqui ho deixo,SENYOR ALCALDE

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.