Denúncies a la Noguera per malmetre zones forestals

Els Agents Rurals recorden que per passar terrenys forestals a agrícoles cal autorització del Departament d’Agricultura i el vist-i-plau de l’Ajuntament

Els Agents Rurals han denunciat a dos empreses per destrossar zones forestals a la comarca de la Noguera. La primera de les denúncies ha estat a una empresa elèctrica que ha estat expedientada per eliminar 800m2 de terreny forestal sense autorització del Departament d’Agricultura i per fer moviment de terres, sense llicència municipal, a Vilanova de Meià.

La segona denúncia és a una empresa agrícola per rompre (llaurar) 4.500m2 de terreny forestal sense autorització del Departament d’Agricultura.

Els Agents Rurals recorden que per passar terrenys forestals a agrícoles cal autorització del DARP i el vist-i-plau de l’Ajuntament.


Informa: Redacció

1 comentari

  • J. Ignasi Tejedor

    Sort en tenim d’aquests professionals que vetllen pel territori. Les elèctriques es pensen que tot és seu, han fet molt de mal històricament i continuen fent el que els hi rota: mireu com puja i baixa el nivell del riu a Balaguer, etc. Son temes de molta importància que la societat en general, o bé desconeix o bé no li donen impotància, quan el més important de tot és el nostre medi. Els de la finca… ja veus tú per 1 jornal de terra el que fan. La societat avança en tecnologia però encara no sap valorar el realment important.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.