Darrera setmana d’espectacles per a públic infantil al Teatre Municipal

Els espectacles programats al Cosmolúdic s’han traslladat íntegrament al Teatre Municipal de Balaguer amb una bona acollida per part dels infants i famílies

El Teatre Municipal de Balaguer s’ha convertit aquestes festes de Nadal en un punt de trobada d’infants pares i mares de la ciutat de Balaguer. L’equipament de la capital de la Noguera acull des del passat 27 de desembre els espectacles programats en el marc del Cosmolúdic. Després de l’espectacle de titelles ‘Contes del binomi’ de la companyia de ‘Binixiflat’ d’aquest dilluns ja només queda una oportunitat per gaudir de l’oferta lúdica i cultural que la Paeria  va reprorgramar al Teatre Municipal després de suspendre el Cosmolúdic.   Com no podia ser d’una altra manera l’aforament era controlat amb reserva prèvia a banda de la necessitat complir un seguit de mesures per evitar els contagis de La covid.

Aquest dimarts posarà punt  final a aquesta cartellera excepcional la companyia ‘Els Salats’ amb el musical ‘La gran festa’ Serà la darrera activitat infantil de la ciutat abans de la gran cavalcada de Reixos del dia 5 de gener.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.