Curs de formació per a professionals sociosanitaris de la Noguera per millorar l’atenció a persones amb demència

Està impartit per Alzheimer Catalunya Fundació i es fa a la Sala Municipal de l’Ajuntament d’Os de Balaguer

El Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat un curs de formació en “Bones pràctiques en l’atenció a persones amb demència” adreçat a professionals de l’Administració pública que treballen en l’àmbit sociosanitari, preferentment en residències i centres de dia municipals i serveis d’atenció domiciliària.

El curs “Bones pràctiques en l’atenció a persones amb demència” és teòric i pràctic, i aprofundeix en l’abordatge dels principals símptomes conductuals i psicològics en les demències a partir d’una mirada empàtica, digna i de respecte cap a la persona, tenint en compte les seves necessitats no cobertes. A partir de casos pràctics dels llocs de treball, es proporciona eines per gestionar les situacions més desafiants i constatar la importància de les bones pràctiques en aquests casos.

El curs es fa els dies 13, 15 i 20 de setembre, amb una durada total de 12 h, i es fa en horari de matí o de tarda, per tal que els 30 professionals que hi assisteixen es puguin combinar la formació amb la feina. El curs està impartit per Alzheimer Catalunya Fundació i es fa a la Sala Municipal de l’Ajuntament d’Os de Balaguer.

Aquest curs s’emmarca en el Pla Agrupat de Formació Contínua per a funcionaris i personal laboral de l’Administració local 2022 (AFEDAP). Està finançat per la Diputació de Lleida, l’Associació Catalana de Municipis i l’Ajuntament d’Os de Balaguer.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.