El CTT Balaguer continua sumant victòries i com a líder destacat de la Divisió d’Honor Femenina

El Balaguer Piera Ecocerànica segueix sumant victòries aquesta temporada i n’acumula 8 en els 8 encontres disputats. Els passats dies 9 i 10 en van obtenir dues més en la seva gira per terres gallegues, confirmant així la seva posició a la classificació general com a líder destacat de la Divisió d’Honor Femenina.

El dissabte, a Cangas, les balaguerines es van imposar a l’Autoescuela Cinania per 2 a 4. Natalya Prosvirnina va superar a Silvia Álvarez per 1 a 3, i a la paraguaiana Lucero Arami Ovelar per 0 a 3. Anna Biscarri va cedir davant la xilena per 3 a 0, i davant Laura Rodríguez per un ajustat 3 a 2, mentre que Svetlana Bakhtina va guanyar a Laura Rodríguez i a Silvia Álvarez pel mateix resultat de 0 a 3.

El diumenge, a Vigo, les balaguerines es van imposar a l’Illas Cies per un nou 2 a 4. Natalya Prosvirnina es va imposar a la russa Viktoriia Lebedeva per 1 a 3, i a Luisa Pintos també per 1 a 3. Anna Biscarri va cedir els seus dos punts davant Luisa Pintos per 3 a 0, i davant Natalia Fernández per un nou i ajustat 3 a 2, mentre que Svetlana Bakhtina va superar a Natalia Fernández per 0 a 3 i a Vicroriia Lebedeva per 1 a 3.

Les balaguerines descansen la propera jornada i tornaran a la competició el proper dia 24 de novembre per defensar el seu lideratge viatjant a Cantabria on s’enfrontaran al Torrelavega.


Informa: Redacció / Fotos: CTT Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.