El COU prepara la seva 12a temporada amb nous continguts

El Centre d’Observació de l’Univers d’Àger ultima els preparatius de la seva 12a temporada que arrenca el proper divendres 28 de febrer. Aquest equipament de la Noguera va assolir la xifra rècord durant la temporada del 2019 amb 35.400 visitants, el que suposa un impacte econòmic sobre el territori de més de 2,5 milions d’euros.

Per mantenir aquestes bones dades, i fins i tot superar-les, l’equipament innova aquesta temporada i ho fa afegint nous continguts a les projeccions del planetari.

D’altra banda el COU inclou una nova oferta de visites i observacions nocturnes al centre orientades a les famílies amb infants després de la demanda de participar en les observacions astronòmiques quan es pon el sol.

L’equipament continuarà oferint activitats ja consolidades com el cicle Música sota les estrelles que es realitzarà entre els mesos de juny i novembre i el Festival d’Astronomia del Montsec al mes d’octubre.

Aquesta és la primera temporada que el Centre d’Observació de l’Univers obre les seves portes sota la gestió de l’empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. El Consell Comarcal de la Noguera, que fins ara gestionava l’equipament, s’encarregarà de les accions de promoció.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.