Cosmolúdic amplia l’oferta d’activitats

El pavelló d’Inpacsa acollirà del 27 de desembre al 5 de gener la segona edició del Cosmolúdic, la proposta lúdica i cultural per a infants i joves de 0 a 14 anys durant les vacances de Nadal a Balaguer.

El consistori substituïa l’any passat el parc de Nadal per un espai que multiplicava l’oferta d’activitats com atraccions de gran format, zones de joc, tallers i espectacles on els autèntics protagonistes eren els infants. Balaguer aposta per donar continuïtat al nou projecte de Cosmolúdic i amplia el programa.

Cosmolúdic presenta novetats com l’ampliació de l’espai infantil de 0 a 6 anys, on també s’hi inclouran tirolines de grans dimensions, més oferta en tallers i activitats i una forta aposta per la carpa adjunta dedicada a la cultura.

Pel que fa al sistema d’entrades, Cosmolúdic també presenta novetats.

Cosmolúdic rebrà la visita de les patgesses reials i altres personatges relacionats amb el Nadal com l’home dels nassos.

D’altra banda el proper diumenge 22 de desembre a les 6 de la tarda el teatre municipal de Balaguer acollirà l’espectacle de titelles Kissu i a l’acabar es farà cagar la soca.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.