Continua el camí victoriós del Sènior masculí del CB Balaguer

El dissabte va sumar la tercera victòria en tres partits i es manté colíder del grup

Imatge: Club Bàsquet Balaguer

Tres partits jugats i tres victòries pel Teixidó Associats CB Balaguer. La nova etapa que ha engegat enguany el Sènior masculí, amb canvi d’entrenador i un grapat de cares noves a l’equip, sembla que ha quallat d’entrada. El dissabte passat l’equip ara entrenat per Jaume Roigés va aconseguir guanyar a la pista del CB La Selva per 65 a 86 en un matx controlat a partir del tercer quart. Si bé es van trobar per sota del marcador gairebé tota la primera part, els punts dels seus màxims anotadors com Massina Diop o Joshua Strongman, entre d’altres, els va permetre aconseguir finalment una plàcida victòria.

Amb la tercera al sarró, els balaguerins es mantenen colíders del grup 1 de Segona catalana, empatats amb el CB Alpicat i CB Secà Sant Pere. L’equip de la capital del Segrià serà precissament el seu proper rival aquest dissabte al Pavelló Primer d’octubre de Balaguer.

Per la seva banda, el Sènior femení va descansar en aquesta tercera jornada de competició, però a hores d’ara també es troben invictes amb dues victòries havent començat també amb un bon nivell al seu retorn a Primera catalana.

Informa: Redacció