Conferència a càrrec de Nerea Barjola sobre els crims d’Alcàsser

Es tracta d’una activitat del SIAD per seguir visibilitzant les violències masclistes que tindrà lloc aquest divendres a les 19h a la Sala d’actes del Consell Comarcal de la Noguera

Cartell de la xerrada organitzada pel SIAD

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat la conferència “La microfísica sexista del poder. El cas d’Alcàsser i la construcció del terror sexual”, a càrrec de Nerea Barjola, politòloga, doctora en Feminismes i Gènere, i militant feminista.

La xerrada tindrà lloc aquest divendres 20 de maig de 2022, a les 19.00 hores, a la Sala d’actes del Consell Comarcal de la Noguera.

Nerea Barjola convida a revisar i a reflexionar sobre com el poder patriarcal construeix i difon discursos alliçonadors que coarten les llibertats de les dones. Els crims d’Alcàsser, un cas que va marcar tota una generació, segons Barjola és un exemple d’aquests discursos mediàtics que construeixen una narrativa al voltant del terror sexual i la castració simbòlica de les llibertats de les dones a través de la por i la culpa.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de Lleida.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.