Comerç i esport uneixen forces a Balaguer

El centre històric de la ciutat viurà una jornada especial amb la nit del comerç i la cursa del foc el pròxim 26 de juny

El centre històric de la ciutat conjugarà, el pròxim 26 de juny, esport,  comerç, gastronomia i cultura. D’aquesta manera es recuperarà la cursa del foc, després d’un any sense celebrar-se, i es realitzarà una nova edició de la nit del comerç organitzada per l’Associació de comerciants del Centre històric de la ciutat.

Pel que fa la cursa del foc es limitarà el nombre d’inscripcions a 200 corredors i  es redueix a un sol circuit amb un límit de temps per completar-la de 45 minuts. Una cursa que agafa un caire més competitiu que participatiu i que vol ser un complement a la nit del comerç.

Des l’àrea d’esports i concretament la seva Paera, Gemma Vilarassau ha agraït i felicitats a tots els tècnics del departament la predisposició per organitzar aquesta cursa i ha animat a la ciutadania a participar d’aquesta vetllada que ha de significar un pas més de la societat cap a la tornada a la normalitat.

Unes mesures sanitàries que també s’hauran de complir també durant  la nit del comerç que el centre històric acollirà el mateix dia de la cursa. La gastronomia, el comerç i la cultura seran les protagonistes d’aquesta jornada a la capital de la Noguera.

Els comerços del centre històric obriran el seu establiments a partir de les 19 del vespre com a preàmbul de la cursa del foc que donarà el seu tret de sortida a la Plaça Mercadal a partir de tres quarts de deu del vespre.  Les inscripcions es podran formalitzar online a la web d’esports o de forma presencial a la regidoria d’esports

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.