Comencen les obres de millora de la piscina de La Sentiu de Sió

L’Ajuntament de La Sentiu de Sió va iniciar la passada setmana les obres de millora de la piscina municipal, on a final de temporada d’estiu s’hi va detectar una fuita d’aigua que provenia del vas de la piscina i que va provocar la pèrdua dels 400.000 L d’aigua que té de capacitat en menys de 30 dies.

Des del consistori es van estudiar les possibles solucions que es podien prendre per tal de reconstruir aquesta piscina, que es va inaugurar ara fa 37 anys, mantenint-ne les dimensions originals.

Finalment van decidir dur a terme un projecte que canvia les característiques de la piscina tradicional i la converteix en una piscina desbordant, de manera que s’aconsegueix també una millora en el tractament de les aigües.

Per dur a terme aquesta obra que compta amb un pressupost d’uns 48.000€ aproximadament, el consistori compta amb una subvenció de 20.000€ atorgada per part de la Diputació de Lleida en el marc del Pla d’Arrendaments i Subministraments.

Tot i que la instal·lació de les piscines desbordants és més complicada que la d’una piscina tradicional, es preveu que les obres finalitzin en un període de dos mesos.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.