Comencen les Nits d’Estiu de Balaguer amb zumba i el Música&Tapes

La proposta incorpora enguany activitats adreçades a infants i també de ball d’estils diversos

Tornen les “Nits d’Estiu” a Balaguer a partir d’aquesta setmana i fins al pròxim 31 d’agost amb activitats per a tots els públics com zumba, música i tapes, monòlegs, i com a novetats d’aquest any, “Criaturades” i “Vine a ballar”.

Pel que fa a la programació d’enguany, els dimarts que siguin dies parells aniran acompanyats de música en directe a la fresca i tapes amb una nova edició del Música&Tapes. D’aquesta manera, demà s’iniciarà el cicle amb el concert “Duochambre” del grup Hotel Cochambre a partir de les 20.30 hores.

Així mateix, els dilluns es realitzaran classes de Zumba per gaudir de l’esport al ritme de música a partir també de les 20.30 hores. D’altra banda, els dimarts imparells es duran a terme les “Criaturades”, adreçades a infants de 3 a 8 anys i que inclouen espectacles d’activitats culturals com titelles.

Els dimecres parells tindrà lloc l’activitat “Vine a Ballar”, on els participants podran gaudir de música i balls d’estils diversos com el country, el swing o les sardanes a partir de les 21.30 hores. Paral·lelament, els dimecres imparells, tornaran els monòlegs on els espectadors podran passar una bona estona amb reconeguts humoristes (21.30 hores).

Tot i que aquest any la reserva prèvia de plaça no serà necessària, totes les activitats seran amb aforament limitat a la Plaça del Teatre, ja que és un lloc on és més fàcil controlar l’accés.

El programa de totes les activitats es podrà consultar a la web de la Paeria.


Informen: Íngrid Canelles i Pol Solans

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.